Wednesday, 17 October 2012

Medvedev Calls for Public Smoking Ban by 2015

AppId is over the quota
Stående i en sunlit glade i en video blog post, foreslået Mr. Medvedev også et forbud mod reklamer for cigaretter og øge omsætningsafgiften på dem til en "væsentlig grad". I Rusland koster en pakke cigaretter typisk mindre end $2.

Han kaste Ruslands vejafgift fra rygning på 400.000 liv hvert år.

"Det virker at hvert år en hel stor by forsvinder fra jorden på grund af tobak," sagde han.

Han tilføjede, "vores børn ikke bør trække vejret i cigaret røg og se ryge på deres legepladser, i skoler, universiteter, klinikker og i cafeer som noget normalt, rutine.

Mr. Medvedev bud syntes at sigte mod at generobre nogle politiske relevans og folkelig opbakning, på et tidspunkt, når mange af de initiativer, han gik ind under sin embedsperiode som formand er blevet rullet tilbage under Vladimir V. Putin, hans forgænger og efterfølger som formand.

"Medvedev er alvorligt begrænset hvad han kan gøre under Putin," sagde Yevgeny S. Gontmakher, en fremtrædende social videnskabsmand. "Han er jo ikke længere formand. Så du kan bevare sin politiske perspektiver for fremtiden som en person, der har sympati for en stor del af samfundet, han kampagner på disse typer populære emner."

Mr. Medvedev har fastlåses på andre populære årsager i de seneste uger. Når en beruset mand smed sin bil ind i en bus stop i sidste måned dræbte syv mennesker og producerer en bølge af offentlige forargelse, kaldes Mr. Medvedev for seje nye bøder og hårdere straffe mod berusede chauffører.

Endnu bestræbelser på at hæve afgifter på varer som cigaretter og alkohol har ophidsede russerne i fortiden, og Mr. Medvedev syntes at foregribe en blowback til skrappere regler for rygere.

«Regeringen ikke er krig med rygere,» sagde han. "Men vi gør imod rygning".

Under Mr. Putin, Ruslands paramount leder for sidste 12 år, der har været en bevidst indsats for at repræsentere et billede af sunde og sober ledere. Mr. Putin og Mr. Medvedev vises regelmæssigt på tv-udøver.

I sin adresse peget Mr. Medvedev internationale cigaret selskaber for aggressivt rettet mod kvinder og børn i Rusland siden 1990.

"Desværre, regeringen ikke beregne risikoen for udenlandske tobak investering i den russiske økonomi derefter," sagde Mr. Medvedev.

Moskovitter spurgt om initiativet udtryk målte støtte.

"Folk ikke længere begrænse sig selv, og jeg tror, at noget skal gøres," siger Alexander Ignatienko, 58, der har røget i 19 år, men sagde han ikke tændes i restauranter, især når i blandet selskab. "Men der må være nogle intelligente grænse. Hvis de kalder gaden et offentligt sted, derefter kan jeg ikke røg her?"

Andre sagde, at ethvert forbud mod rygning på offentlige steder ville simpelthen ignoreres, meget ligesom Ruslands aktuelle love mod drikke alkohol på gaden.

"Folk har ryger for evigt, og nu tror de at de bare kan gøre en lov og forbyde det?" Alexander Ivanov, en købmand i en lille tobak kiosk i centrale Moskva, sagde tirsdag aften.

"Jeg siger dette som en ryger, men det vil aldrig ske."


View the original article here

No comments:

Post a Comment